Home | Kontakto   
Njoftime
Eurocol Service leshon websajtin e ri
11/12/06

Sherbimet

Eurocol - Service orfon:

 • Konsulence inxhinierike falas
 • Shitje
 • Instalim
 • Garanci
 • Mirembajtje
 • Servis i autorizuar

  per

 • Motore-Gjeneratore
 • Stabilizatore tensioni
 • U.P.S
 • Transformatore fuqie pa vaj
 • Pjese kembimi Origjinale

Per ju, mirembajtje e shpejte dhe e sigurte kudo ne Shqiperi


Baze mekanike/elektrike e profilizuar, Servis i autorizuar me pjese kembimi vetem origjinale.

Kontrata te perkoheshme ose afatgjata


  E-Mail | Print
WEBMAIL (C) Eurocol Service Shpk. 2006. All rights reserved. Built by Gorani.net .AL Domain